|
|
||
blackinci 1 (MD V3) MyBB 1.4 ve 1.2 |
||
![]() Temanın özelliklerini md kullanıcıları biliyordur ama ben yinede elimden geldiğince anlatayım. Tema xhtml ve css standartlarına uygundur tarayıcı hataları için fix css ler yazılmıştır orjinal grafiklere sahiptir ama genel dağtım olduğu için psd dosyaları verilmez logo psd dosyası hariç ben kendimde dahil bişeyleri övmeyi pek beceremem ve sevmem temayı görenler biliyordur mutlaka bilmeyenler ve görmeyenler için bir kaç ekran görüntüsü koydum elbette bunların haricinde bu tema diğer temalardan farklı bir şekilde yüklendiği için resimli yükleme klavuzlarını okumadan temayı yüklemeyin temayla ilgili sorunlarınızı çekinmeden yazınız yada destek sitelerinden... arkadaşlar temada küçük oynamalar yapıp kendiniz yapmış gibi paylaşım yapmayın lütfen xml dosyasını URL den yükleme yapıcaksınız bunu yapmamın sebebi sürekli dosya değiştirmek istemedim bir sorun olduğunda kolayca güncelleme yapmama yardımcı olsun diye bu deceneği kullandım tema ister Latin5 ister UTF-8 olsun fark etmez türkçe karakter kullanmadım o yüzden sıkıntı yaşamazsınız bazı yerlerde (ı) yerine (i) harfi kullandım onları kendiniz düzeltebilirsiniz örnek "Hizli Arama" zaten başka yok sanıyorum... sanıyorum bukadar güle güle kullanın temadan ekran görüntüleri Ön İzleme 1 Ön İzleme 2 Ön İzleme 3 MyBB 1.4.X Tema XML url si MyBB 1.4 için Geçerlidir http://www.blackinci.com/mytem/blackinci-1.xml XML Güncelleme İE7, İE8 css fix (31/08/2008 20:35) MyBB 1.2.X Klasörlerin isimlerini değiştirmeyin ve kesinlikle İMAGES klasörüne tema klasörünü yüklemeyin |
||
8 Eylül 2009 21:17 171blackinci demiş ki: kullanici1345, Genişlikleri pixel (px) olarak verirseniz ekranı küçültünce kayma yapmaz... yada alternatif olarak minumum genişlik değeri varirseniz ekran küçülükce yine kayma yapmaz ayrıca bu benim temalarım için söz konusu değildir mybb nin kendi default temasında ve diğer herhangibi bir scriptin temasında da aynı şeyi görebilirsiniz zira bu bir hata değildir hiç kimsenin ekran çözünürlüğünü bilemicemize göre yahut bilsek bile ona her çözünürlüğe ayrı ayrı genişlik değeri verilemiyeceği için ekranı doldurması (%) kullanılır sabit genişlik için (PX) kullanılır bu sizin ne şikilde kullanmak istediğinize bağlı Avatar konusuna gelirsek p_avatar içideki imaja bir takım kodlar yazmıştım muhtemelen ona gereken css kodlarını yeni genişlik ölçülerine göre değiştirmediniz bundan dolayı olabilir |
||||
8 Eylül 2009 15:56 170kullanici1345 demiş ki: Slm arkadasim bana yardimci olurmsun ? Anasayfadaki avatar küçük gelldi bende boyut degistirdim..Simdi herangibi bir tarayicida sayfa boyutunu kuçültünce sayfa küçülüyor ama Avatar ve logo boyutu ayni kaliyor.... Buyur bi bakarmisin : Forum genisligi iyide gölge sorunu var bi türlü yapamadim.Bunu benim için düzenlermisin? #container { width: 97%; } /*Bu Genislik Forum Genelidir*/ #content { width: 97%; } /*Bu Genislik Forum ici degeri icindir*/ #govde_golge { width: 90%; } /*Bu Genislik Forum disi golge degeri icindir*/ #alt_gg { width: 90%; } /*Bu Genislik Forum disi alt golge degeri icindir*/ .navigation { width: 90%; } Buda mini avatar boyunu yükselttim ama dedigim gibi sayfa tam ekran açikken normal ama sayfa boyunu küçültünce (atiyorum bu sitede en altta son yapilan 10 yorum çercevesi kadar.) avatar ve logo kayiyor. /* =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= mini avatar =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= */ .P_Avatar { background: #f1f1f1; border: 1px solid #ccc; border-bottom: 0; height: 85px; width: 93px; text-align: center; position: relative; bottom: -1px; padding: 2px 4px; } /* =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= logo arka plan =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= */ .logo { background: #fff url(inci-1/logo_bg.png) top left repeat-x; Buda logo dedigim gibi ekrani küçültünce kayma oluyor. Arkadasim daha önce mesaj atmistim.Senin tüm temalarinda bu sorun var.Emegine saygi duyuyorum ama hepsinde sorun bu(ekrani küçültünce ve telefon ile girince) :: http://img35.imageshack.us/img35/2304/dsadasq.jpg 1. Logo kayiyior 2. Avatar kayiyor 3. Bloklar esit degil gördügün gibi biri küçük digeri büyük Saygilar |
||||
3 Eylül 2009 20:05 169mazide demiş ki: Merhaba. Bu tema hakkında bir sorum olacaktı. En altta Alt_gg olarak CSS den resim çağırmışssın. Ben de bunların altına farklı bir resimi CSS ile çağırmak istedim fakat yapamadım. Sizin CSS kodlarınızı kopyalayıp resim ismini değiştirdim fakat yine de resim gelmedi. acaba farklı bir resim çağırmak için CSS kodu olarak ne kullanmalıyım. Kısacası CSS ile resimleri nasıl çağırıyoruz. |
||||
30 Haziran 2009 20:48 168blackinci demiş ki: takoceto, navigasyon şablonu içinde olması lazım öyle hatırlıyorum eğer bu ve bunun gibi değiştirmek istediğiniz yerleri bulamıyorsanız şablon içinde arama yaparak bulabilirsiniz. |
||||
30 Haziran 2009 18:44 167takoceto demiş ki: öncelikle güzel tema ellerine sağlık hocam benim tek bir sorum var: karakter sorunu olmasın die "Hizli Arama" yazmışsın onu düzeltmek istiyorum. Aradım bir türlü kodunu bulamadım. İndex ve header.php lerde yok sanırım yerini sölersen sevinirim. şimdiden sağolasın.. |
||||
12 May 2009 12:15 165muzisyen demiş ki: çok güzel temalar hazırlıyorsun tebrik ediyorum sizibende isterdim böyle güzel temamın olmasını şu andaki maddi durumlar malesef |
||||
11 May 2009 15:17 164muzisyen demiş ki: gerçekten güzel temalar hazırlıyorsun renk dizayn içerik alt katogorisi olarak benimde durumum yok arkadaşa nişan hediyesi yapmışsın:) bir hediyede ben isterim yaparsan memnun olurum |
||||
2 May 2009 13:04 163kullanici 3 demiş ki: Kardesim tema süper genisletmeyide yaptimm tek sorunum göllge, gölge olayini anlayamadim buda bendeki ayarlar. #container { width: 97%; } #content { width: 97%; } #govde_golge { width: 90%; } #alt_gg { width: 90%; } .navigation { width: 90%; } Iste bu bunu yaptim forumun boyutu güzel gölgeler nereye gitti bilmiorum onun ayarlarini yapamadim bazilari photoshopdan yapilior dedi ama yine basaramadim eger dogruysa benim ayarlara göre yapip yollarmsin ? |
||||
26 Nisan 2009 17:51 162Kullanici2 demiş ki: Tamamda orada pixel olarak vermissin sen bana % lik oranla esit saditim lazim... #container {width: 930px;} #govde_golge {width: 954px;} #alt_gg {width: 954px;} .navigation {width: 835px;} 80% yapmak istiyorum hepsine 80% verince forum ismi kayiyor. Kardesim sorunu halletim benim ayarlar bunlar yapmak isteyen olursa veya dofru yaptimmi kontrol etmek isteyen olursan.. *\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/*/ /*/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\*/ #container { width: 97%; } /*Bu Genislik Forum Genelidir*/ #content { width: 97%; } /*Bu Genislik Forum ici degeri icindir*/ #govde_golge { width: 90%; } /*Bu Genislik Forum disi golge degeri icindir*/ #alt_gg { width: 90%; } /*Bu Genislik Forum disi alt golge degeri icindir*/ .navigation { width: 90%; } /*Genel Genislikle orantili degismesi gerekir/ /*\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/*/ /*/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\*/ |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2010 DLE Blackinci Edition Seri 2 |