|
|
||
Blackinci Seri 4 MyBB İphone Teması |
||
![]() MyBB için Yaptığım Serinin 4. Teması göründüğü gibi bir iphone teması aslında bunu çok daha önce yapacaktım ama biraz özellikler ekledim sizde bunları keşfedin bu temada ajax ın güzelliklerinden faydalandım mybb nin kendi kullandığı scriptaculous kütüphanesinden faydalandım yani mybb nin kendi kullandığı ajaxlarla bir çakışma olması söz konusu değil Kullandığım bazı yerler misafir giriş paneli üye paneli tablo kapatma ksımları yukarı tırmanma gibi yerler bunun yanında temayla takım olması sebebiyle birde editör teması hazırladım ön izleme resimlerinden görebilirsiniz alt kısıma "blackinci" logomu koydum eğer burası sizi çok rahatsız ediyorsa bir link koymak şartı ile resimi oradan kaldırabilirsiniz bu temada ie6 desteği olmayacak buna alışsanız iyi olur artık bu ve bu temadan sonrakiler için ie6 desteği olmayacak geçelim içeriye Tema UTF-8 ve Latin-5 xml dosyları mevcut logo psd dosyası ve 3 adet boş logo gradikleri var Tema Demo / Live Demo Ön İzleme - 1 Ana Sayfa Ön İzleme - 2 Forumdisplay Ön İzleme - 3 Yatay Postbit Ön İzleme - 4 Dikey Postbit Ön İzleme - 5 Editör Ön İzleme - 6 Ajax English Version |
||
19 Aralık 2009 19:29 39dijitalevren demiş ki: Gerçekten süper bir tema yapanlara teşekkürler. Ben sadece headerdaki hoşgeldin panelinin renklerini değiştirmek istiyorum beyaz renk görünmüyor pek lütfen bir cevap verirseniz sevinirim. |
||||
10 Aralık 2009 18:55 38ercan demiş ki: Senin İçin İyi Ama MyBB ve Bizim İçin Kötü Bir Karar İyi Aksamlar |
||||
9 Aralık 2009 23:25 37blackinci demiş ki: ercan, Bu ve Buna benzer durumlardan dolayı artık mybb için tema yapmama kararı aldım |
||||
9 Aralık 2009 11:31 36ercan demiş ki: Kendimiz Yaptık Diye Bu Temayı Editleyip KullanıyolarMyBB Çalıntı Tema |
||||
21 Kasım 2009 20:04 35blackinci demiş ki: loneLy, ajaxla google da bir çok örnek bulabilirsiniz |
||||
18 Kasım 2009 09:02 34loneLy demiş ki: O değilde şu sayfa yavaş yavaş yukarı kayıyorya üstad onu nasıl yapıyorsun. Örneğin bu demodaki gibi ... |
||||
7 Kasım 2009 22:34 33blackinci demiş ki: loneLy, CyBeR, Arkadaşlar bu konu hemen hemen her destek sitesinde anlatılmış bir konu biraz zahmetli bir iştir eğer çok uğraşmak istemiyorsanız bu gibi temalar bir hayli çoğaldı bunları kendi zevkinize göre düzenleyerek kullanabilirsiz eğer öğrenmek istiyorsanız da biraz araştırarak destek sitelerinde bulabilirsiniz |
||||
7 Kasım 2009 09:27 32loneLy demiş ki: CyBeR, Senin dediğin sanırım oval tablo yapma. Yani başa sol_oval sona sag_oval ortayada thead_bg resimlerini koymak. Bunu bende merak ediyorum. Blackinci üstad açıklar herhalde ... |
||||
5 Kasım 2009 11:33 31CyBeR demiş ki: blackinci hocam cok kaliteli calısmalarınız var, calısmalarinizi takip ediyoruz.. sanal sünyanın sizin gibi comert webmasterlara gercekten ihtiyacı var. neyse fazla uzatmadan bir sorum sorum var, onu sorayım. hocam mybb tema tasarımında, tablo basliklarinda 2 yada 3 resim kullanmak icin hangi kodları nereye kullanıyoruz.anladıgim kadariyla kodlar temanın forumbit sablonlarında kullanılıyor,ama kodları kac sefer denememe ragmen hep resimler yanlıs cikti.. yardimci olursaniz memnun kaliriz.. hayırlı calismalar |
||||
21 Ekim 2009 22:59 30blackinci demiş ki: kurtcobani, www.mybbdestek.com buradan öğrenebilirsiniz |
||||
| Son Yapılan 10 Yorum | ||
|
||
|
Yukarı
İletişim
RSS Takip
İstatistikler
Site İçeriği
Copyright © 2007 - 2010 DLE Blackinci Edition Seri 2 |